Het is tegenwoordig de normaalste zaak om een auto te leasen. Vooral bij ondernemers is financial lease een populaire vorm: je bent namelijk economisch gezien meteen de eigenaar van de auto. Vooral hatchbacks worden massaal geleaset door ondernemers. Hieronder zetten wij de populairste hatchbacks voor je op een rij.

1 Volkswagen Golf

Het Duitse merk Volkswagen is vandaag de dag nog steeds populair. Met name de Golf is een geliefde auto bij ondernemers. Dat is ook niet zo gek, want de Golf heeft nou eenmaal een mooi exterieur en interieur. Bovendien zweeft deze auto over de weg en het is een stille auto. Qua aanschafprijs is de Golf nog vrij prijzig, maar de Golf financial lease je al vanaf 119 euro. Zo kun jij alsnog genieten van deze betrouwbare auto.

2 Volvo V40

De hatchback van Volvo, de Volvo V40, is een geliefde auto onder ondernemers. Het is een moderne auto met een sportieve look. Ook zijn deze auto’s extreem veilig, zoals we wel gewend zijn van Volvo. De auto is namelijk voorzien van een speciale kooiconstructie. Daarnaast is de Volvo V40 geliefd om zijn sterke motor met een groot trekvermogen. Heb je een kampeervakantie op de planning? De Volvo V40 zal jouw caravan moeiteloos van A naar B brengen.

3 Audi A3

De Audi A3 is vanwege zijn sportieve uiterlijk zeer gewild bij ondernemers. De populariteit van deze auto’s ligt daarom ook ontzettend hoog. Als jij zelf een Audi A3 wil besturen, moet je er snel bij zijn. Hiervoor zijn er een aantal redenen te benoemen. De auto rijdt namelijk erg fijn, heeft een sterke motor en de Audi heeft veel vermogen. Zo heeft deze auto al 105 pk’s.

4 Volkswagen Polo

Naast de Golf verdient zijn broertje ook zeker een plek in deze lijst. De Volkswagen Polo is namelijk erg geliefd in de zakenwereld. Dit heeft onder andere te maken met zijn betrouwbaarheid, goede wegligging en daarnaast is het een superzuinige auto. De benzineauto rijdt namelijk 21,3 kilometer op één liter benzine. Zo hoef je niet om de haverklap naar het tankstation: ideaal! Ben jij al overgehaald om in deze prachtbolide rond te rijden? De Polo financial lease je al binnen een paar seconden bij een leasemaatschappij.

5 Ford Fiesta

De Ford Fiesta zien we steeds vaker trotseren op de Nederlandse wegen. Sinds het nieuwe model is uitgebracht heeft deze Fiesta een enorme comeback gemaakt. De voordelen van de Fiesta is dat dit een enorm zuinige auto is. Als je kiest voor de dieselvariant, rijd je maar liefst 30,3 kilometer op één liter diesel. Hierdoor zweeft hij over de weg en met zijn 85 pk’s is hij de sloomste niet. Zoals de naam van de auto al zegt, is het een feestje om in deze Ford te rijden.