Cody Cross is het nieuwe verslavende spelletje op je iPhone of Android smartphone. Bij dit spelletje ga je kruiswoordpuzzels digitaal oplossen. In het begin is het spel hartstikke leuk om te spelen. De ene puzzel naar de andere weet je direct op te lossen. Maar als je verder in het spel komt wordt het steeds lastiger om het antwoord te vinden. Gelukkig helpen wij je graag om alle cody cross antwoorden te vinden. We hebben namelijk een handige tip om achter het juiste antwoord te komen. Met deze tip weet je eindelijk een level op te lossen waar je maar niet uitkomt.

Op het internet staan alle cody cross antwoorden

Spelers die cody cross allang hebben uitgespeeld delen de antwoorden op het internet. Er zijn zelfs complete websites waarop je per level alle antwoorden kan lezen. Zo klik je direct op de planeet waar je op dit moment speelt en kies je het level uit. Op de website kan je per level zien welke antwoorden bij de puzzel horen die je niet opgelost kreeg. Waarschijnlijk zorgen de oplossingen voor een groot eureka moment. Je weet nu eindelijk hoe je die lastige puzzel moest oplossen. Met alle cody cross antwoorden wordt het een stuk makkelijker om de puzzels op je telefoon op te lossen.

Probeer zelf Cody Cross uit

Heb je echt geen flauw idee waar we het overhebben met Cody Cross? Dan wordt het de hoogste tijd dat je met deze nieuwe hype gaat kennismaken. Dit spelletje kan je met veel plezier spelen op de smartphone. We waarschuwen je wel dat het spelletje soms ook voor veel frustraties kan zorgen. Gelukkig hebben wij daarom alle antwoorden online staan. Je kan zo zelf de antwoorden checken als je er echt niet meer uitkomt. Dit scheelt je weer een hoop frustraties als je vastloopt.