Op Youtube bekijk je regelmatig filmpjes en sommige filmpjes wil je graag bewaren voor later. Of je hebt een leuk liedje gezien en je wilt deze graag via Youtube downloaden. Dit kan eventueel met een speciale Youtube Converter. Een Youtube converter kan gebruikt worden om zowel filmpjes als muziekjes van Youtube te downloaden. Vaak zijn het eenvoudige programma’s die je kan gebruiken om een filmpje van Youtube te halen. Het enige nadeel is dat een hoop van dit soort programma’s met een hoop troep komen. Ze installeren bijvoorbeeld malware of virussen op je computer. Of je krijgt constant irritante ads te zien. Gelukkig hebben wij de beste youtube converter voor je gevonden.

FLV is de beste Youtube converter

De beste Youtube converter op het internet is al jaren FLV. Via de website FLVto.biz kan je eenvoudig filmpjes of muziek van Youtube downloaden. Je hoeft hiervoor geen software te downloaden en je krijgt ook geen irritante reclame te zien. Er zijn wel een paar banners, maar deze staan niet in de weg voor het downloaden. Bovenin kan je de link van je Youtube filmpje invoeren en vervolgens kan je in verschillende bestandsformaten het filmpje downloaden. De Youtube Converter kan op elk apparaat gebruikt worden. Het is zelfs mogelijk om filmpjes te downloaden via je smartphone. Handig als je de muziek graag direct op je smartphone wilt zetten. 

Is een Youtube converter strafbaar?

Het is niet strafbaar om gebruik te maken van een Youtube Converter. Je kan dus zonder problemen de filmpjes of muziek downloaden. Dit kan natuurlijk in de toekomst veranderen, maar op dit moment is het niet strafbaar. Je kan dus met een gerust hart je favoriete filmpjes en muziek opslaan. Je kan de filmpjes en liedjes vervolgens op een later moment weer terugkijken op je telefoon of tablet.